• New
Вертикална Охлаждаща Поставка за Xbox Series X/S, Двоен Безжичен Контролер зарядно устройство ще захранване на зарядно устройство с 11 бр.

Вертикална Охлаждаща Поставка за Xbox Series X/S, Двоен Безжичен Контролер зарядно устройство ще захранване на зарядно устройство

BGN 8.79

❄️ ЕФЕКТИВНА СИСТЕМА за ОХЛАЖДАНЕ : Вградени 2 високоскоростни (3000 об / мин) вентилатор за охлаждане.Висока ефективност и ниско ниво на шум дизайн ще ви позволи да се охлади хладно конзола Xbox Series X / Xbox Series S, а също така и разсейването на топлината за дълго време и да се предотврати прегряване.Вертикална стена осигурява добра система за циркулация на въздуха за цялата система, което ще помогне за удължаване на общия срок на експлоатация игрални конзоли. ????КОМПАКТНОСТ И КОМПАКТНОСТ : поставка интегрирана с многофункционални характеристики, което спестява много място за организиране на вашата конзола Xbox SX / Xbox SS, контролери и физически игри, лесен за инсталиране и използване.Има 11 игрални места за съхранение на стари и нови игри заедно.Спестява място и може безопасно да се използват всички предмети в изправено положение. ????ВЕРТИКАЛНА ПОСТАВКА ALL-IN-ONE : охлаждане и съхранение на конзолата Xbox Series X / Xbox Series S, с зареждащата станция с двама ръководители и 11 игрални слотове.Ви дава възможност да публикувате игрова конзола вертикално, зарежда контролери, за да се разсее топлината от системата, съхранява игри и запази всичко в ред. ????ДВОЙНА безжично зарядно УСТРОЙСТВО КОНТРОЛЕР : Тази вертикална поставка разполага с 2 слота за зареждане на контролера с led функция на индикатора, когато индикаторът е син, означава напълно натоварен или празен; Ако индикаторът свети в червено, това означава, сега зареждане.Вграден защитен чип със защита от пренапрежение/ претоварване работен ток/ прегряване/ късо съединение. ⚡ Допълнителни USB портове : Той добавя 3 порта хъб за свързване на мишка, клавиатура и други USB устройства. (Моля, обърнете внимание, че дадена игрална конзола, контролери и виртуални дискове в комплекта не са включени).

Спецификация

Избор на клиенти