• New
BETMOR Outdoor Creative Clothes Rack Indoor Retractable Clothesline Въжето Telescopic Stainless String Laundry Hangers Wall Drying Rack (Color : Въже, 2-Розов)

BETMOR Outdoor Creative Clothes Rack Indoor Retractable Clothesline Въжето Telescopic Stainless String Laundry Hangers Wall Drying

BGN 31.09

1. Retractable бельевая въже, вградена среща рядко скоростна използва,и книга въже обработват на стоманена тел, се съставя от постоянно развиващите скорост за избягване на синини, причинени ръка отслабване на тел гасенето на веревочку тел. 2. Двата края на бельо въжета трябва да бъдат монтирани в хоризонтална и противоположни позиции.Когато пусна ключа, въжето може да се разомкнуть.След като разстоянието ще бъде вытянуто, не забравяйте да затегнете ключ, за да се предотврати автоматично изготвяне. 3. Материал-задна капачка от неръждаема стомана + въже от неръждаема стомана .Направете това въже е по-стабилна и здрава.може да се носи на около 20 кг на въже.Може да се използва за сушене на дрехи, одеала и други големи обекти. 4. Телескопична неръждаема низ невидима бельевая въже може да бъде прибиращ се до 4,2 м, Скандинавски минималистичен стил, подходящ за бани, вътрешни и външни балкони и пране на различни стилове, като семейство, вила, бизнес, хотел и т.н. Креативна външна вътрешен прибиращ се бельевая въже Телескопична неръждаема низ бельевая въже Закачалки за дрехи Стенни простор 1. Прибиращ се бельевая въже, се използва вграден механизъм за рециклиране,както и стоманен кабел се прибира с постоянна скорост, за да избегнете наранявания, причинени от ръчно отслабването на кабели при опъване на въжето. 2. Двата края на бельо въжета трябва да бъдат монтирани в хоризонтална и противоположни позиции.Когато пусна ключа, въжето може да се разомкнуть.След като разстоянието ще бъде вытянуто, не забравяйте да затегнете ключ, за да се предотврати автоматично изготвяне. 3. Материал-задна капачка от неръждаема стомана + въже от неръждаема стомана .Направете това въже е по-стабилна и здрава.може да се носи на около 20 кг на въже.Може да се използва за сушене на дрехи, одеала и други големи обекти. 4. Телескопична невидима бельевая въже от неръждаема стомана може да бъде прибиращ се до 4,2 м, Скандинавски минималистичен стил, подходящ за бани, вътрешни и външни балкони и пране на различни стилове, като семейство, вила, бизнес, хотел и т.н.

Спецификация

Избор на клиенти