• New
MEHOFOND Сладко Розово и Бяло Облак фотографско студио Фон Подпори Рожден Ден на Момиче Baby Shower Вечерни Украса на Трептене на Трептене на Малки Звезди Портрет Снимка Фо?

MEHOFOND Сладко Розово и Бяло Облак фотографско студио Фон Подпори Рожден Ден на Момиче Baby Shower Вечерни Украса на Трептене

BGN 14.39

Размер◆ : 7ftx5ft (ширина 2.1 m x височина 1.5 m). ◆Материал : Професионална фотография плат(тънък винил, без джобове, високо качество, ярки цветове и много ясно. ◆Функция : Кораб сложен, лесен за носене, тампон, напоен с вода, лесно се поддържат чисти; висока резолюция, силни ставни; ниско тегло. ◆За Работа : може да се използва като хартия стени, завеси, покривки за маси, украса и така нататък.Фонове за сватба, за деца, рожден ден, детски душ, старши или фотобудок и т.н. ◆Поддръжка : да, Изработени по поръчка в размери и изображения, бърза доставка, всички въпроси, свържете се с нас по всяко време.Използвайте скоби, за да виси на поставка.Използвайте лепило, за да приклеиться към стената.Прогладьте задната страна на фона на парна ютия.Прогладьте му е при ниска температура.Плътно се завива на неговия патрон и да чака 3-4 дни.Винил материал, който не е водоустойчив.Не изчезва!.

Спецификация

Избор на клиенти