• New
BTaT - Чаени Чаши, Чаени чаши и чинии Комплект от 6, Чай Комплект, Цветен Чаени чаши (8 унция), на Чаени чаши и чинии Комплект, Чай Комплект Порцеланови Чаши Чай, Чаени чаш?

BTaT - Чаени Чаши, Чаени чаши и чинии Комплект от 6, Чай Комплект, Цветен Чаени чаши (8 унция), на Чаени чаши и чинии Комплект,

BGN 31.99

8-унция Костен Порцелан Порцелан чаена чаша и чиния, Различни цветове, Цветя модел, Комплект от 6. Шест порцеланови кафе/чай чаши и шест блюдец.Материал : Костен порцелан Порцелан Розово chintz с покритие от 10 каратово злато.Могат да се мият в съдомиялна машина.Не е безопасно в микровълнова печка. 10 унции цветни чаши и блюдец.Една чаша и чиния, покрити с цветя модел, а другата-прости модели на точки. 10 унции цветни чаши и блюдец.Една чаша и чиния, покрити с цветя модел, а другата-прости модели на точки. 10 унции цветни чаши и блюдец.Една чаша и чиния, покрити с цветя модел, а другата е просто съвпадение на модел на точки. 8 унции цветни чаши и чинии.Една чаша и чиния, покрити с цветя модел, а другата е просто модел на точки в един тон, украсени златни тапицерия в основата и на ръба на чаши и край причинителей.

Спецификация

Избор на клиенти