• New
Giantex 38 Инча Мини Фитнес-Батут за Деца и Възрастни, Скача на Батут за Тренировка Упражнения, Сгъваем Батут за Упражнения в закрити Помещения и на Открито, максимално ?

Giantex 38 Инча Мини Фитнес-Батут за Деца и Възрастни, Скача на Батут за Тренировка Упражнения, Сгъваем Батут за Упражнения в

BGN 39.99

????【Лесен за това да се събере и да разруши】 Подробно ръководство и комплектни аксесоари ще ви е от голяма помощ за сглобяване на батут.Благодарение на своя сгъваем дизайн също така е лесно да се демонтира за съхранение. ????【Подложка за скачане с висока устойчивост с мощен капацитет】мат Ефект е свързан с кръгла ръба на множество пружини, което осигурява мощна подкрепа прыгающему коврику и целия батуту.Подложка за скачане е изработена от полипропилен с висока якост на материала и е просторен и плосък, което ви позволява напълно да се насладите скокове и гарантира вашата сигурност. ????【Шест метални крака и сменяеми гумени крачета】 сигурност и баланс - шест метални крака равномерно разпределени и са събрани под батутом.Това значително разпилява тегло на батут и на човека, скачане върху него.Гумени крачета правят батут по-устойчиви и защитават своя пол, ако той е закрито. ????【Защитно защитна подплата, която осигурява двойна защита на】 Защитна подплата идеално покрива цялата край на батут, който защитава потребителите, особено децата, от драскотини ръце метален ръб и предпазва от увреждане на тялото при падането. ????【Упражнения в закрити помещения и на открито】Размер на този батут е подходящ както за външна, така и за вътрешна употреба, което ви позволява да се насладите на времето подскача, дори и да вали.

Спецификация

Избор на клиенти