• New
Talvania Сива Гъба Памук - 13 X 13 Чист Пръстен Усукани Памучни Кърпи 600 GSM Меки и Абсорбиращи, Опаковки от 12 Кърпички за лице и Кърпа за почистване (сив)

Talvania Сива Гъба Памук - 13 X 13 Чист Пръстен Усукани Памучни Кърпи 600 GSM Меки и Абсорбиращи, Опаковки от 12 Кърпички

BGN 70.48

Пръстен се върти памучно,памучно. ★TALVANIA SUPER ABSORBENT TOWEL : Всеки супер-меки кърпи, изработени от 100% пръстеновиден памук 600 GSM, което им придава невероятно меко усещане и впитываемость за ефективно изсушаване.Насладете се на това чувство на хотела и спа центъра си кърпа. ★КЪРПА TALVANIA 12 PACK : Всяка гъба е с размер 13 x 13 см, а опаковка от 12 броя, с оглед на тяхната повторна употреба, никога няма да свърши на хиляди бъдещи приложения. ★МНОГОФУНКЦИОНАЛНА ГЪБА TALVANIA : Използвайте за измиване на лицето, баня, кухня, фитнес зала, спа, офис, общото почистване, многократно супер меки кърпички за грим и още много други. ★ИНСТРУКЦИИ ЗА грижа ЗА TALVANIA : Машинно пране и безопасна за сушене, се препоръчва да се измие преди първата употреба, не се използва белина или омекотители кърпа, за да изсъхне на пералната машина ниско, за да постигне най-добри резултати се сушат веднага, за да се избегне разпространението на мухъл, не се гали. ★ГАРАНЦИЯ TALVANIA : Ние сме сигурни, че ще се възползват от предимствата, предоставяни от тези гъби, затова ние ви предлагаме 100% ГАРАНЦИЯ за ВРЪЩАНЕ на парите, натиснете бутона "ДОБАВИ В КОЛИЧКАТА", за да поръчате свой собствен набор от мочалок сега!.

Спецификация

Избор на клиенти