• New
Жичен Мишката, Настолна Щепсела и да Играе Ергономична Детска Мишката, за КОМПЮТЪР, Компютър за Лаптоп за слот играчи(m762 Hardware Макро-Blue)

Жичен Мишката, Настолна Щепсела и да Играе Ергономична Детска Мишката, за КОМПЮТЪР, Компютър за Лаптоп за слот играчи(m762 Hardware

BGN 6.76

Стъпка по стъпка фина настройка на 6-скоростно свободно превключване на DPI, което дава възможност за бърза смяна на стойността на DPI, ви дава повече възможности в играта.Със 7 режима RGB светлина ефект, чудесни и прохладни, оказване на вашата игрова зона.Скорост на връщане на мишката достига 1000 Hz, и рамката не пада и не замръзва и работи безпроблемно.Страничният нескользящая поставка за пръстите на краката и синя UV-страничен бутон, лесна за използване и добра производителност.Използвайки принципа на инженерна механика на човека, общата форма е пълна, повдигната опашка и отговаря на формата на ръцете си.Функция : 1. Стъпка по стъпка фина настройка на 6-скоростно свободно превключване на DPI, което дава възможност за бърза смяна на стойността на DPI, ви дава повече възможности в играта.2. Използвайки принципа на инженерна механика на човека, общата форма е пълна, опашката е повдигната и той отговаря на формата на ръцете си.3. Страничният нескользящая поставка за пръстите на краката и синя UV-страничен бутон, лесна за използване и добра производителност.4. Със 7 режима на светлинния ефект RGB, чудесни и прохладни, оказване на вашата игрова зона.5. Скорост на връщане на мишката достига 1000 Hz, и рамката не пада и не замръзва и работи безпроблемно.6. Мишката е оборудвана с 8 бутона, всички от които могат да бъдат променени чрез драйвер за подобряване на преносимостта на работа.Спецификация : Тип елемент : Жични Mouse DPl Стойност : 800/1200/1600/2400/4800/6400 (по подразбиране 6400 DPI)Тип : Game Office Ergonomics : Support Connection Method : Wireматериал : матова кожа + UVInterface Type : USBLuminescence : RGB осветление effect Number of Keys : 8 Keys Line Length : Approx. 1.55 meter / 5.1 Fкак да използвате : Поставете USB съединители на мишката в USB порт на вашия компютър за използване.Списък с пакети : 1 x Mouse1 x Ръководство на потребителя 1 x Функция на показанието на картата.

Спецификация

Избор на клиенти