• New
Комплект за Квиллинга Хартиен Набор от Инструменти за Квиллинга с 26 Цветя 320 Ленти с Всички Необходими Инструменти направи си САМ Дизайн Рисунка, Ръчно изработени ?

Комплект за Квиллинга Хартиен Набор от Инструменти за Квиллинга с 26 Цветя 320 Ленти с Всички Необходими Инструменти направи си

BGN 14.71

❀ На помещение включва : Нашият набор от инструменти за квиллинга включва шаблонную дъска, пинсети, комплект игла за мъниста 40 бр., 2 надлъжни химикалки, шило, линия и 26 цвята 320 ивици. ❀ Добра функция : Този комплект за квиллинга основно се използва в хартиен занаят САМ, като направите различни красиви и нежни форми на хартиен носител занаяти, като например цветя, листа, животни и така нататък. ❀ Инструменти за квиллинга : Шаблонная дъска е предназначена за направата на различни форми на хартиен носител занаяти.дръжка за квиллинга достатъчно е трайна за валцуване на хартиени ленти.Използвайте цветна хартия за квиллинга, за да покажат своите таланти. ❀ Високо качество : Изработен е от висококачествен материал, който е траен, издръжлив и дълготраен.Най-добрият подарък за вашите приятели или семейства, които обичат да правят хартиени изделия.Това Им определено ще се хареса. ❀ Лесно за начинаещи : Ако сте начинаещ, не се притеснявайте, този комплект за квиллинга лесно да се справя, всичко, което ви трябва, е да се обърне повече внимание на време, и на търпение.Когато сте квалифицирани, можете да направите качествена работа.

Спецификация

Избор на клиенти