• New
Miimall Съвместим Samsung Galaxy Z Fold 3 Калъф Метална Скоба с Опакото на Клипсой Поставка Безплатна Сгъваема Защита на Военно-Клас Скоба за Колан Броня Калъф за Galaxy Z Fold 3 5G 2021(с?

Miimall Съвместим Samsung Galaxy Z Fold 3 Калъф Метална Скоба с Опакото на Клипсой Поставка Безплатна Сгъваема Защита на Военно-Клас

BGN 24.39

[Съвместимост] Калъф Armor е подходящ само за Samsung Galaxy Z Fold 3 5 G 2021. (Обърнете внимание : не е подходящ за Samsung Galaxy Z Fold 2/ Samsung Galaxy Fold 2019 и т.н.). [Метална скоба с дистанцията за монтиране на стена] Samsung Galaxy Z Fold 3 case приема иновативен 3-секционни дизайн : задната част на задната броня shell + предна рамка shell + задната част на клипса shell.С метален група и заден зажимным за монтиране на стена.Вашият телефон ще са защитени. [Освобождаването на ръката] Galaxy z fold 3 armor case идва с въртяща се на задната скоба, можете да промените всеки ъгъл на наклон, таблетката може да се превърне в секунда, и ще можете да се насладите на визуални ефекти на големия екран по всяко време с помощта на hands free.Outdoor essential, можете да прикачите калъф за носене на колан, панталон или джоб и т.н., за Да се погрижат за вашето пълно удобство.Калъф поддържа 180 градуса на сгъване свободно. [Защита от военен клас] Броня калъф z fold 3 лесно се справя с влиянието на външни сили, както от страна на задната корица, така и от страна на екрана.Многослойна защита на 360 градуса all inclusive защита.Повдигна ръба 0,5 мм ефективно предпазва екрана и обектива на камерата. [Опаковка] Пакетът включва : 1 x защитно покритие за Samsung Galaxy Z Fold 3, 1 x Послепродажная карта.Ако имате някакви въпроси по този случай, моля не се колебайте да се свържете с нас.Нашата надеждна услуга за поддръжка на клиенти ще получат отговор в рамките на 24 часа.

Спецификация

Избор на клиенти