• New
1000 Броя Деня на Св. Патрик Ролкови Етикети 1,5 Инча Каре на Свети Патрик от и до Кръгли Етикети Самозалепващи Етикети Етикети Поименна Етикет Зелени Стикери за Декор?

1000 Броя Деня на Св. Патрик Ролкови Етикети 1,5 Инча Каре на Свети Патрик от и до Кръгли Етикети Самозалепващи Етикети Етикети

BGN 9.59

Пакетът включва : вие ще получите 2 на руло Деня на Св. Патрик и от подарък стикери, 500 броя в ролка, 1000 броя общо, обилно количество, за да отговарят на вашите ежедневни нужди в де и замяна; С 2 различни зелени клетчатыми модели биволско, отпечатани с " До " и "От", това е добър избор за опаковане, запечатване и маркиране.Точно за Деня на Св. Патрик : можете да залепите на тези кръгли етикети с името на различни видове тематични аксесоари на Св. Патрик, те имат еднакъв цвят, могат да вървят добре с предмети, и можете да пишете на тях няколко думи.Надежден материал : тези зелени каре етикети са изработени от качествена самозалепваща хартия с покритие, която е трайна и надеждна, не е лесно пада и могат да бъдат унищожени без остатък, подходящ за залепване върху повечето повърхности, като например опаковки, картон, стъкло, кутии, пликове, пластмаса, метал и др.Празен дизайн, благодарение на празното пространство в средата на тази празнична етикети ви е удобно да напишете вашето име и името на получателя, а също така можете да напишете някои писма с Деня на Св. Патрик, празнични благословии и така нататък, Замисли писма придават приятна атмосфера за вашите оценят дарове.Широко приложение : тези етикети на Деня на Св. Патрик са подходящи за опаковане на подаръци, дневници, вестници, списания, календари, албуми, бележници, фотоалбуми, поздравителни картички, запечатване на пликове, покани, писма и партията на сувенири; те могат да се използват за украса на стая, хол, училището, офиса, или на други места. 1000 броя Деня на Св. Патрик ролкови етикети 1,5 инча каре на Св. Патрик до и от кръгли етикети самозалепващи етикети етикети поименна етикет зелени стикери за декорация и занаяти Характеристики : Лесно се съчетава и запечатывается : Деня на Св. Патрик до и от стикери самоклеящийся,че можете просто да го снимате и приклеиваете, няма друго лепило или ленти не е необходимо, и да ги премахнете, без остатък.И изчистен дизайн прави стикер на етикета лесно да отговарят на повечето видове опаковки, за да ви донесат истинско удобство.Широко приложение : Зелено каре етикети могат да бъдат поставени на различни повърхности, като например стъкло, пластмаса, метал, дърво и банки, са подходящи за подаръци за Деня на Свети Патрик, кутии, подарък опаковки, опаковки за подаръци, пликове за карти, пакет за закуски, празнични партита и така нататък, придават празнична атмосфера за вас.Технически характеристики : Материал : крафт-хартия Размер : 3,8 см/ 1,5 см в диаметър Цвят : както е показано на фигура кръст Бод Пакетът включва : 1000 x Деня на Св. Патрик Roll етикети Бележки : Ръчно измерване, моля, позволете някои малки грешки на размера.Цвят може да се различава поради различни дисплеи.

Спецификация

Избор на клиенти