• New
Нашийник за Дресура на кучета MASBRILL с Дистанционно Управление, Акумулаторна батерия Водоустойчив Нашийник за кучета, Звук, Вибрация и Ударни 3 Режима, Ударни Нашийн?

Нашийник за Дресура на кучета MASBRILL с Дистанционно Управление, Акумулаторна батерия Водоустойчив Нашийник за кучета, Звук,

BGN 28.79

【3-ефективните безвредни режим】Този нашийник MASBRILL electric shock разработен с 3 режима на обучение : звуков сигнал(стандартен), вибрация(регулируеми 1-8 нива), безопасният режим удар(регулируеми 1-8 нива), който може да ви помогне да тренирате кучето добре да се държат. 【4 канала и заключване на клавиатурата за сигурност】 Електрически тренировъчен нашийник с 4 канала за подпомагане на обучението 4 кучета едновременно.Този шок нашийник с дистанционно управление са внимателно проектирани със защитно клавиатура, която позволява да се предотврати фалшиво положителни. 【Регулируем нашийник за кучета _BOS_ Регулируема найлонов яка подходящ за кучета с тегло над 8 килограма и е по-висока с размера на шията 6-27 инча, втора част на яката може да бъде изрязана, подходящи за малки, средни и големи кучета (8lb-115lb). 【Обхват на управление на до 2000 фута】Дистанционно диапазон на обучение на тази е-яка е почти 2000 метра, което гарантира, че ще можете да се насладите на времето за обучение с кучето си на двора, в парка, на плажа или където и да било другаде.IPX7 100% Водоустойчив. 【Акумулаторна батерия и дълъг живот на батерията】Електронен нашийник напълно се зарежда само за 2-3 часа.За първоначалното зареждане е задължително заредете я в продължение на 4 часа.Обикновено се използва приемник ще продължи 11-15 дни, докато дистанционно батерия издържа повече от 1 месец.

Спецификация

Избор на клиенти