• New
Екшън-Камера Аксесоар Gopro Аксесоари Койот Стил Издънка + Статив Планина + Дръжка Винт за GoPro Hero 4/3+ / 3/2 / 1(Синьо) DJI New Action (Цвят : тъмно син)

Екшън-Камера Аксесоар Gopro Аксесоари Койот Стил Издънка + Статив Планина + Дръжка Винт за GoPro Hero 4/3+ / 3/2 / 1(Синьо) DJI

BGN 56.72

100% високо качество и е абсолютно ново.Напълно пригнан и работи.Елегантен, лек, мек и компактен!.Всеки продукт е тестван преди да изпратите.Ако не сте доволни от продукт,моля, уверете се, че при връщане без изкуствени повреди или драскотини.Action Camera Accessory100% високо качество и е абсолютно ново.Напълно пригнан и работи.Елегантен, лек, мек и компактен!Всеки продукт е тестван преди да изпратите.Ако не сте доволни от продукт,моля, уверете се, че при връщане без изкуствени повреди или драскотини.1. Качеството на 100% абсолютно нов гарантиран 2. Съвместимост с : Gopro Hero3, Hero2, HD Hero камера 3. Лесен, бърз и интуитивен начин за закрепване на камерата, лесен за използване 4. Той е проектиран специално за камери Gopro 5. Позволява бързо инсталиране и премахване на камерата 6. Изработена от пластмаса и метал, издръжлив на употреба 7. Ще ви помогне лесно да записвате, когато сте зад волана на 8. Скоба за монтиране на камери в мотора.Дори пътят е неравен и няма да повлияе на стабилността на вашата неподвижна камера9. Забележка : Камерата не е включена в комплекта Go Pro.

Спецификация

Избор на клиенти