• New
Motion Activated Voice Alert Player with 4MB - PIR Сензор Voice Reminder with Replacable Voice Via USB, Подходящ за продажба на Реклама/Магазин/Входно сигнал/обитаван от духове Къща/Безопасно предупреждени?

Motion Activated Voice Alert Player with 4MB - PIR Сензор Voice Reminder with Replacable Voice Via USB, Подходящ за продажба на

BGN 15.19

【Indoor Infrared Detection】- Чувствителен датчик за движение PIR автоматично възпроизвежда глас, когато хората идват в определени райони.Откриване разстояние до 15 метра, на 120°.Силата на звука 95 db(регулирани), силно и ясно, независимо дали е ден или нощ, можете да чуете звука в диапазона от 100 фута (30 метра).Забележка : изисква 3x AAA 1.5 V батерии (не са включени). 【Безкрайни приложения】- идеален за дома от духове коледа звукови украса на закрито, музикални кутии, добре дошли поздрав врати, отпугивателя животни, по-възрастни хора или тези, които със загубата на памет се нуждае от напоминаниях, реклама пунктовете за продажба, изложения, изложби, провеждане на инструкции за другите, стига да не блокира неловко шум баня или да се използва. тегленето на игри.(Ако животното е малко, може да не разберете.Моля, обърнете внимание. _BOS_ 【Индивидуални MP3 аудио ефекти】- звукови файлове могат да бъдат свободно заменени звукови файлове чрез USB-кабел за трансфер на данни.Изтегляне на аудио файлове от един компютър, свързан към компютър с помощта на USB кабел за данни.(Препоръчително е да използвате КОМПЮТЪР с Windows 7)Време на запис на до 4 минути (вграден 4 MB).Този продукт поддържа само USB-кабел за трансфер на данни (включена в комплект) за замяна на гласове. 【2 режима на хранене】- Тя може да се захранва от 3 батерии ААА 1.5 V (не са включени) или да се свържете към USB адаптер(не е включен) чрез кабел за пренос на данни.Лесна инсталация, в комплект крепежни винтове, двустранни стикери.Не е водоустойчив, не се инсталира на открито, за да се избегне дъжд и слънце. 【100% гарантирано Удовлетворение и 1 година гаранция】- Здрав и елегантен дизайн, подкрепен от нашата 30-дневна гаранция за пълно удовлетворение или за връщане на вашите пари. гаранция 1 година за всички поръчки _BOS_ Ако имате някакви проблеми по време на употреба, моля свържете се с нас и ние ще ги решим в рамките на 24 часа.

Спецификация

Избор на клиенти