• New
5D САМ Diamond Живопис Комплекти for Adults Full Пробийте Large Food, Wine Diamond Embroidery dot Живопис,Кристал Кристал Diamond Art for Home,Office Wall Decor Square Пробийте(70x200cm,28x80inch)

5D САМ Diamond Живопис Комплекти for Adults Full Пробийте Large Food, Wine Diamond Embroidery dot Живопис,Кристал Кристал Diamond

BGN 13.68

[ПОПУЛЯРНА ДИАМАНТЕНА ЖИВОПИС САМ] Диамантени картина-най-добрата колекция САМ за любителите на занаятите.Платното е богато на цвят, има силен триизмерен ефект и е много красив.В днешно време това е много популярна за декорация на дома, направи си САМ. [БЛЕСТЯЩ ПЪЛЕН ПРОБИВНА квадрат/КРЪГЛА брилянтен] Нашата диамантена живопис с пълна диамант дизайн означава, че цялата картина може да бъде покрита с диаманти, като цялата картина живи и ярки.Диамантите са ярки на цвят, светли, бързи и по цвят.Нашите диаманти ще бъдат изпратени до 30% повече, така че ще имате достатъчно диаманти, за да завърши изискана алмазную живопис. [ВИСОКОКАЧЕСТВЕН и устойчив на абразия ПЛАТНО] Платно с висока дефиниция за печат нетоксичен, е водоустойчив и екологично чист.Платно с висока разделителна способност, третирани с технологията за печат с висока разделителна способност, е хомогенна, а платното износостойким, като се гарантира, че всички диаманти могат да бъдат здраво прикрепени към над платното, не попадат и ясни знаци, отпечатани върху платно, лесно да се идентифицират. [ИДЕАЛНА УКРАСА ЗА ДОМА СТЕНИ] Екологично чист термоплавкий лепило за диамант на рисуване е силна лепливост и не е лесно пада, така че може да съхранява повече от 20 години, набор от диамант на живописта в идеален избор за вашата всекидневна, спалня, офис, трапезария, бар. [НАСЛАДЕТЕ се на РАДОСТ от ЖИВОТА/ПОДАРЪК] САМ diamond art kit може да обогати свободното си време, за да изпитат чувство на удовлетворение, намаляване на стреса, повишаване на увереността в себе си и да развива търпение.Можете да споделите щастлив течение на времето със семейството си или с приятели.Комплект diamond painting art kit-това е весел подарък за родители, деца, приятели и колеги.Това е идеален подарък за рождения ден и празниците.Кръст Бод ПАКЕТЪТ включва : 1* Живопис canvas1* Quick point pen1* glue1* пластмаса Tray Enough Цветни diamonds DIY Стъпки : ☛1.Отворете кутията и проверете диамант изготвя специални инструменти.☛2.Консултирайте се с таблицата под платното, за да намери подходящ диамант magic cube.☛3.Нанесете върху дръжката на необходимото количество диамантения лепило.☛4.Залепете съответния диамант.☛5.Залепете диамант на съответния платно.☛6.Останалите диаманти могат да бъдат поставени в опаковъчни чанта.☛7.Използвайте книга или ръка, за да натиснете диаманти, така че те да станат по-издръжливи.❉Бележки : ☛1. НЕ выставляйте твърде много незаконченного на парцела платното в случай на намаляване на вискозитета.☛2. За да се избегне гънки, НЕ слагайте платно.☛3. Диамант несъедобен, не позволявайте на децата да играят, за да се избегнат инциденти, като преглъщане.☛4. В комплекта на продукта не включва рамката.Това е просто сгънати платно.Моля, обрамьте го стъкло или дърво и да се мотае в къщата му като декорация за украса.

Спецификация

Избор на клиенти