• New
GUOSHU Калъф за мобилен телефон Чанта Личи Текстура Хоризонтален Флип ПУ Кожен Калъф за Oppo R17, с Държач и слотове за карти и Чантата (черен) делото калъф (Цвят : червен)

GUOSHU Калъф за мобилен телефон Чанта Личи Текстура Хоризонтален Флип ПУ Кожен Калъф за Oppo R17, с Държач и слотове за карти

BGN 30.88

100% чисто нов и високо качество.Надеждна засаждане, лесно се нанася и отстранява.Защитете вашия телефон от надраскване ,прах и удар за максимална защита.Осигурява лесен достъп до всички функции, без да махате своята практика.Litchi Texture Хоризонтален Флип ПУ кожен калъф за OPPO R17, с притежателя на слота за карти и чантата (черен).Описание на продукта1.Най-лесният и удобен, лесен за носене. 2.It адекватно защитава устройството от обикновените надраскване, прах, износване и износване. 3.С титуляра, слот за карти и чантата удобно да се използват. 4.Благодарение на дизайна шарките, калъф стилен и популярен. 5.Лесен достъп до всички портове и бутони, без да махате на корпуса. 6.Добре приемайте сигнал.Опаковка : 1 * Калъф.

Спецификация

Избор на клиенти