• New
Напитка Стомна Бутилка Багажник Бутилка Клетка 750 мл Велосипед Чайник под Наем Бутилка Вода с Притежателя на Бутилки под Наем на Притежателя на Бутилки за Вода Кол?

Напитка Стомна Бутилка Багажник Бутилка Клетка 750 мл Велосипед Чайник под Наем Бутилка Вода с Притежателя на Бутилки под Наем

BGN 32.96

Име на продукта : Спортна бутилка.Цвят : червен ,бял, син , черен, жълт.Пакетът включва : 1 х Бутилка за вода,1 x Бутылочная клетка.Диаметър : 7.2 cm.Височина : 24cm.Височина : 24cm Capacity : 750 MLWeight : 96 g Материал : Polyth Цвят : червен ,бял, син , черен, жълт Диаметър : 7.2 cm Име на продукта : Спортна бутылкапакет включва : 1 x бутилка за вода,1 x бутилка cage The чайник изработен от пластмаса.Не се препоръчва да се използва вряла вода.Препоръчва се да се инсталира на студена или топла вода.[Въведение] Външен корпус е изработен от хранително-100% полиетилен (пластмаса), притежаващ умерена твърдост и еластичност.Нескользящая дръжка, изработен от 98% от висококачествена гума и 2% други влакна.Той е лесен за използване и има пылезащитную капак.Той е снабден пылезащитным калъф за поддържане на чучура чисти.Моля, обърнете внимание преди да се използва : 1. Моля, сложи топла вода за 5 минути преди първата употреба, за премахване на лепкав аромат на нов продукт.2. Моля, не поставяйте пълна с вода кана във фризера, можете да го сложите в стандартна фризера.Не поставяйте го в микровълнова фурна!3. Ние ви препоръчваме да maker е оборудван с капак за бутилки с вода, за да се избегне топла и задържане на топлината.4. За да се гарантира санитарию, моля, редовно почистване на капачката и тялото.

Спецификация

Избор на клиенти