• New
Регулатор на нивото на водата, DC 0~110V Поплавковый Прекъсвач Долният Превключвател за Сигнализация Двойна купа за Аквариум за Мивки(Плаващ Тяло 150 мм)

Регулатор на нивото на водата, DC 0~110V Поплавковый Прекъсвач Долният Превключвател за Сигнализация Двойна купа за Аквариум за

BGN 10.79

Двойна поплавковый ключ може да се използва за контрол на нивото на течности в резервоар за вода, басейн, мивката, аквариума и т.н. (сливи и вода), или да се направи горен и долен аварийни ключове на нивото на течността.Обхват на две плувки двойна поплавкового на ключа е 10 mm. Ако обхват на регулиране на търсенето е голям, можете да използвате две комбинации поплавковых ключове, за да гарантира по-голям ход, за да гарантира на честото стартиране на помпата.Контакти вътре са изработени от тръстика крушка с много висока чувствителност.Нормалния процес на зареждане с вода се активира поплавковым превключвател на дъното, а поплавковый ключа в горната част, престава да работи.Сливи се активира поплавковым превключвател отгоре, и отдолу поплавковый ключето спира да работи.Поплавковый превключвател не могат пряко да управляват електромагнитни клапани или мощни релета, контакторами променлив ток и т.н. За прехода трябва малко реле(например, HH54 P).Поплавковый превключвател не могат пряко да управляват електромагнитни клапани или мощни релета, контакторами променлив ток и т.н. За прехода трябва малко реле(например, HH54 P).Двойна поплавковый ключ може да се използва за контрол на нивото на течности в резервоар за вода, басейн, мивката, аквариума и т.н. (сливи и вода), или да се направи горен и долен аварийни ключове на нивото на течността.Контакти вътре са изработени от тръстика крушка с много висока чувствителност.Обхват на две плувки двойна поплавкового на ключа е 10 mm. Ако обхват на регулиране на търсенето е голям, можете да използвате две комбинации поплавковых ключове, за да гарантира по-голям ход, за да гарантира на честото стартиране на помпата.Нормалния процес на зареждане с вода се активира поплавковым превключвател на дъното, а поплавковый ключа в горната част, престава да работи.Сливи се активира поплавковым превключвател отгоре, и отдолу поплавковый ключето спира да работи.

Спецификация

Voltage:
DC 0~110V
Material:
304 Stainless Steel
Size(Floating Body Length):
(Optional)
100mm / 3.94in  :
150mm / 5.91in :
200mm / 7.87in :
250mm / 9.84in :
Package List:
1 x Double Ball Float Switch :

Избор на клиенти