• New
Метален Шкаф за съхранение, Шкаф за съхранение на Служителите Гардероб с 6 Врати, 47 Височина Стоманен Шкаф с Запирающимися Врати, Шкаф за съхранение с Регулируеми К?

Метален Шкаф за съхранение, Шкаф за съхранение на Служителите Гардероб с 6 Врати, 47 Височина Стоманен Шкаф с Запирающимися Врати,

BGN 39.60

【6-местен метален шкаф】Метални шкафчета STANI са изработени от висококачествена стомана.Твърди подсилени сверхпрочная метална рамка,здрав и издръжлив.Всички врати могат да бъдат затворени, за да защити вашите неща. 【Голямо пространство за съхранение на】Размери на продукта 47,3 х 29,5 х 13.8 инча.Метални шкафове за съхранение на достатъчно големи, за да имате достатъчно място за съхранение на инструменти, дрехи , обувки, спортни съоръжения, чанти и така нататък. 【Дизайн индустриален стил】Метален склад използва промишлен дизайн, стил, може лесно да се комбинира с повечето места, като например бани, офиси, гаражи, вратите, училище, спортни зали, магазини и други места, където е необходимо. 【Висококачествени материали】 Сверхпрочная метална рамка, дебелина на листовете стомана 0,8 мм, за по-прецизно фрезоване и повишаване на твърдостта.Устойчивост на сколам, корозия и ръжда. 【100% Customer Satisfactio Policy】 Лесно сглобяване, кабинети са доставени с ясни инструкции за монтаж, така че сглобяването на шкафа е много лесно и бързо.STANI предлага професионално обслужване на клиенти преди и след вашата покупка.Ние винаги отговаряме в рамките на 24 часа.

Спецификация

Избор на клиенти