• New
Тренч от алуминиева сплав, Трайни Метрични Инчови Везни Дървообработващи Чрез Постоянен Следящ за Лесно свързване за Съединителни устройства(800 мм (по размер))

Тренч от алуминиева сплав, Трайни Метрични Инчови Везни Дървообработващи Чрез Постоянен Следящ за Лесно свързване за Съединителни

BGN 55.35

С метрика и инчови везни той е лесен за инсталиране и използване, и е подходящ за определяне на по-голямо количество заготовки.Тренч от алуминиева сплав е стандартна фиксирана дупка, която може да се заключва в детайла и не е лесно да се плъзга по време на работа.Ръководство на релсите приплъзване е изработен от алуминиева сплав, който е устойчив на триенето и корозия, издръжлив и траен.С помощта на този улеи могат да се сглобят пильное платно или две направляващи рейки, които са подходящи за различни операции на дограмата.Може да се използва за смилане на металорежещи машини, настолни и лентови триони, за плъзгащи оборудване и крепежни изделия.Функция : 1. Може да се използва за смилане на металорежещи машини, настолни и лентови триони, за плъзгащи оборудване и крепежни изделия.2. Ръководство на релсите приплъзване е изработен от алуминиева сплав, който е устойчив на триенето и корозия, здрав и издръжлив.3. С метрика и инчови везни той е лесен за инсталиране и използване, и е подходящ за определяне на по-голямо количество заготовки.4. Използването на този канавката може да ви помогне да свържете пильный диск или два направляващи релса, които са подходящи за различни операции за обработка на дървен материал.5. Тренч от алуминиева сплав е стандартна фиксирана дупка, която може да се заключва в детайла и не е лесно да се плъзга по време на работа.Параметри : Тип на продукта : Дървообработващи ЖелобМатериал : алуминиева сплавцвет : Красныйсистема : метрични и имперска Осъществяване Списък : 1 х Дървообработващи канавката.

Спецификация

Item Type:
Woodworking Chute
Material:
Aluminum alloy
Color:
Red
System:
Metric and imperial
Package List:
1 x Woodworking Chute :

Избор на клиенти