• New
WishLotus Хамстер Тръби, 7,5 см Диаметър Приключения Външен Набор от Тръби Прозрачен Материал Хамстер Клетка и Аксесоари Хамстер Играчки за Разширяване на Пространство?

WishLotus Хамстер Тръби, 7,5 см Диаметър Приключения Външен Набор от Тръби Прозрачен Материал Хамстер Клетка и Аксесоари Хамстер

BGN 12.79

【Голямо пространство за вашия домашен любимец】 : Диаметърът на тези външни тръби е 7,5 см( около 2,95 инча).Тези хомячьи тръба може да се използва за разширяване на пространството на клетките, чрез предоставяне на мишки повече място за пробиване или преместване. 【Прозрачна тръба】 : Можете да видите състоянието на домашен любимец в тръбата чрез прозрачна тръба и по-добре да наблюдава всяко движение на домашен любимец. 【Лесна инсталация】 : Тунели хамстер могат да бъдат свързани с двете си ръце, просто и е удобно и можете да сращиваться с всякаква форма, както ви харесва. 【Здрав материал】 : Изработен е от висококачествена пластмаса, която може да попречи на ухапвания от домашни животни.Нашият набор от тръби за хамстери по-весел и здрав.Спестете повече пари за собственика. 【Matching Use】 : Можете да смесвате и съчетавате външната пътека, по желание, и няколко групи могат да бъдат свързани заедно, за да се свържете с баня хамстер един диаметър.

Спецификация

Избор на клиенти