• New
Звукова Електрическа четка за Зъби 6 Режима на Избор Дълбоко Почистване на 2мин. Напомняне с 4 Глави Четки Едно зареждане за 60 дни 35000VPM Бързо Зареждане на Електричес?

Звукова Електрическа четка за Зъби 6 Режима на Избор Дълбоко Почистване на 2мин. Напомняне с 4 Глави Четки Едно зареждане за 60

BGN 48.79

5 щеточных глави могат да се използват в продължение на 1 година : електрическа четка за зъби с 4 замененными щеточными глави (общо 5 щеточных глави), и всяка щеточная корона има защитен калъф за поддържане на чистотата.Всяка глава на четка може да се използва до 3 месеца, така че за използването му в продължение на 8 пъти е необходимо повече от 2 години.Това определено е перфектния избор за всички вас. 35000 vpm най-високата вибрация : модерен високотехнологичен акумулаторна електрическа четка за зъби може да осигури 35000 високоскоростни вибрации в минута за ефективно премахване на петна.Почистване ефектът е 10 пъти повече, отколкото при ръчна четка за зъби, и 3 пъти повече от тази на обикновена електрическа четка за зъби.Това отнема 7 дни за избелване на зъбите и 14 дни за здрави зъби. 6 персонализиран режим и напомняне за захранване : електрическа четка за зъби поддържа 6 режима : почистване, избелване, полиране, мекота, масаж и грижи, а също така разтваря повърхностни петна с помощта на преобразуване на честотата.Режим на масаж осигурява плавно микроударение на тъканите, за да се подобри циркулацията на кръвта и за здравето на венците. 2-минутен интелектуален таймер : електрическа четка за зъби с вграден 2-минутен таймер за почистване на зъби може да ви подтикне да се постигне време, препоръчани от стоматолог, прави пауза на всеки 30 секунди и ви каже, когато смените зоната на почистване на зъбите, по всяко време, за да се стимулира здравословни навици за почистване на зъбите.Носете звукова четка за зъби в модерно време с помощта на вградени подобрения.Идеалният спътник при пътуване : зарежда се само в рамките на 6 часа и трае 60 дни.Акумулаторна звукова четка за зъби с USB кабел за зареждане (въртящо се на дъното), който може да се зарежда навсякъде.Електрическа четка за зъби е стандарт ipx7.Цялата четка за зъби спокойно може да се измие с вода.Можете също така да се използва безопасно в банята или душа.

Спецификация

Избор на клиенти