• New
Каишка за часовник, Взаимозаменяеми Каишка За Часовник От Неръждаема стомана, Каишка За Часовник Обтегач за Различни Случаи за Автоматични часа(16 мм)

Каишка за часовник, Взаимозаменяеми Каишка За Часовник От Неръждаема стомана, Каишка За Часовник Обтегач за Различни Случаи за

BGN 9.35

Подходящ за повечето маркови автоматични часовници, часовници кварц или умни часовници са подходящи за различни случаи.Никога не ръждясва, се чувства по-комфортно и по-лесно от много други, гривни за часовници, по-добре пропуска въздух и безопасен за чувствителна кожа.С помощта на инструмента за настройка на лентата дължина може да се регулира в съответствие с обиколката на китката си, че тя е отишла до вашия запястью.Около 180 мм / 7,1 инча дължина на каишка за часовник, ергономичен дизайн ви носи най-удобен опит носене.Закопчалката‑пеперуда каишка часа с материал от неръждаема стомана, изискан умения, дълъг живот и добри устойчиви на корозия характеристики.Функция : 1. закопчалката каишка часа с материал от неръждаема стомана, изискан умения, дълъг живот и добри устойчиви на корозия характеристики.2. Никога не ръждясва, се чувства по-комфортно и по-лесно от много други, гривни за часовници, по-добре диша и е безопасно за чувствителна кожа носят.3. С помощта на инструмент за регулиране на ленти с дължина може да се регулира в съответствие с обиколката на китката, тя да е отишла на вашето запястью.4. Около 180 мм / 7,1 инча дължина на каишка за часовник, ергономичен дизайн ви носи най-удобен опит носене.5. Подходящ за повечето гледате телефона на планината тавър автоматично, гледате телефона кварц, или умни часовници, съвсем в различни случай.Как да използвате : Можете да използвате инструмента за сваляне на каишка часа за замяна.Параметри : Тип на продукта : Каишка за часовник Материал : Неръждаема стомана Дължина : прибл. 180 мм / 7.1 in(ръчно измерване, моля, позволете една малка грешка)Цвят : сребрист Приложими хора : специалисти часа и любители на часовприменение сценарий : Използва се за смяна на часа лошо, или за промяна на стил и цвят на каишка за часовник, широко прилагане на Списъка с пакети : 1 x лента за часа 2 x инструмент за регулиране на каишка за часовник .

Спецификация

Item Type:
Watch Strap 
Material:
Stainless Steel 
Length:
Approx. 180mm / 7.1in
(manual measurement, please allow a little error) :
Color:
Silver 
Applicable People:
Watch professionals and watch lovers
Application Scenario:
Used to replace the watch bad, or change the style or the color of your watchband, widely application
Package List:
1 x Watch Strap  :
2 x Watch Band Adjust Tool  :

Избор на клиенти