• New
(2+1 пакетиране) Seltureone Съвместима за Samsung Galaxy Watch 3 45 мм, Калъф с Защитен екран, Мек PC Защитна Броня под формата На миди Закалено стъкло Защитно Фолио за Galaxy Watch3 45 мм, Сре?

(2+1 пакетиране) Seltureone Съвместима за Samsung Galaxy Watch 3 45 мм, Калъф с Защитен екран, Мек PC Защитна Броня под формата

BGN 13.18

Идеално е съвместим само за Samsung Galaxy Watch 3 45 мм. Висока реакция : 100% лепила без мехурчета за лесна инсталация.Ултра-ясен с прозрачност 99,99%, обещава по-добра чувствителност на докосване на екрана на вашия Galaxy Watch 3 45 мм. Точно за кацане, за силует : Точни деколтета осигуряват лесен достъп до всички портове, бутони с почти нулево въздействие върху ежедневна употреба.Можете директно да се зарежда часове заедно с корпуса, и не е нужно да се свали камерата.Безопасността и околната среда : Корпусът е изработен от висококачествен материал КОМПЮТРИ, сигурност и защита на околната среда, без дразнене на кожата на лицето.Това е най-добрият подарък за вашето семейство и приятели.Удобство и защита : Корпус се инсталира лесно и се отстранява.И това също може да попречи случай smartwatch от ерозия, замърсяване, петна и драскотини.

Спецификация

Избор на клиенти