• New
XUHE Сладък Овлажнител за Въздух 300 мл, Тъпо Преносим USB Цветни лека нощ, Подходящ за Спални Майчиното и детско Офис (Бяла котка)

XUHE Сладък Овлажнител за Въздух 300 мл, Тъпо Преносим USB Цветни лека нощ, Подходящ за Спални Майчиното и детско Офис (Бяла котка)

BGN 15.90

[Мека нощна светлина] Дизайн мастило алтернативен светлина, led източник на светлина се разпределя равномерно, мек и удобен и може да се използва като алтернатива на нощна светлина през нощта.Той е много подходящ за заместител на майчиното мляко през нощта и помага на децата лишени от сън. [Двойна сигурност] Автоматично изключване на захранването, когато водата е суха, откриване на нивото на водата и сензор за предотвратяване на сухо изгаряне, осигуряват двойна защита, когато няма вода, той автоматично ще се изключи автоматично храна веднага, за да се избегне сухо горене. [Нанотонкое пръскане] Молекулите на водата с диаметър около 2,5 микрона дейност с висока скорост, достигайки фина кожа.Хладен мъгла помага за предотвратяване на сухота и лющене в очите, космат носа и гърлото, и осигурява добър сън и намалява статичното електричество през зимата, когато тя е суха. [Тиха работа] Използването на малошумного на вентилатора и двоен дизайн за намаляване на шума ви позволява да спите добре. [Спестяване на пространство] Сладък мини-дизайн се използва за нощни тумбочек и настаняване в спалнята, която е удобна за носене в бизнес пътуване, както и можете да получите най-добрия въздух, независимо от това, къде се намирате.Характеристики : Тихо увлажнениеradient night light Multi-speed adjustment Heavy fog Prevent dry burn Easy за работа Ползите, които овлажнители могат да се нам1. Да се улесни дискомфорт на кожата и гърлото В помещение с климатик или отопление въздухът става сух.Поради продължителна липса на вода кожата става суха, както и гърлото, ще станат сухи и неприятно. 2. Поглощайте прах във въздуха на Овлажнител на въздуха основно се увеличава влажността в помещението.Подходящ за дома и офиса.Водна мъгла може да се неутрализира прах и дим във въздуха и да го направи по естествен отлагането. 3. Подобряване на суха и напукана дървена мебели Сух въздух може да окаже неблагоприятно въздействие върху някои предмети в къщата.Например, конвекция на въздуха може да абсорбира влагата в дървени подове и дървени подове могат да причинят проблеми като сухи и напукани плочи от загуба на влага.Забележка : да Не се допуска попадане на вода в джак.Моля, уверете се, че има достатъчно вода, за да овлажнител работи нормално, моля не се превишава максимална мощност.При първата употреба извадете памучен тампон, намокрете изцяло, след това я поставете в катетъра.След продължителна употреба на памучен тампон трябва отново да се овлажнява.Информация за продукта : Номинално напрежение : 5 (В) Номинална мощност : 2 (W) обем на резервоара : 300 мл Режима на пръскане : непрекъснато/интервал Цвят : бял заек, розово зайче, бял елен, розово елен Размер : 83,5 мм * 83,5 мм * 145 мм Опаковка : 1*овлажнител на въздуха, 1*памучен тампон, 1*USB кабел 1*ръководство за потребителя.

Спецификация

Избор на клиенти