• New
Eujgoov Полировальный Мелница Мелница Колани Адаптер, който е паркет Комплекти Инструменти AC 110-240 v(штепсельная щепсел САЩ)

Eujgoov Полировальный Мелница Мелница Колани Адаптер, който е паркет Комплекти Инструменти AC 110-240 v(штепсельная щепсел САЩ)

BGN 72.31

КОНСТРУКЦИЯ за намаляване на ШУМА : Лента за опесъчаване машина приема по специална конструкция за намаляване на шума, шума е 75-85 децибела, което може да предпази ушите на оператора и на хората наоколо.МАТЕРИАЛ АЛУМИНИЕВА СПЛАВ : Изработен е от материал алуминиева сплав, мелница не е лесно ръжда и износване, както и има дълъг срок на служба.ДВОЙНИ ЛАГЕРИ : Вградени двойни лагери, нескользящие, които попадането на прах в машината и да повреди в лагерите.АВТОМАТИЧНО РЕГУЛИРАНЕ на НАПРЕЖЕНИЕ : Ексцентричен регулировочное колелото се използва за регулиране на вертикальности колан, а регулировочное колелото на колана приема пружинную структура за автоматично регулиране на напрежение.ПОДХОДЯЩ ЗА : Лента машина приема высокоточную обработка с ЦПУ, подходящи за абразивни материали.Функция : 1. Лента за опесъчаване машина приема по специална конструкция за намаляване на шума, шума е 75-85 децибела, което може да предпази ушите на оператора и на хората около 2. Изработен е от материал алуминиева сплав, опесъчаване машина не е лесно ръжда и износва и има дълъг срок на експлоатация 3. Вградени двойни лагери, нескользящие, при това се избягва излагането на прах в машината и да повреди на лагерите 4. Ексцентричен регулировочное колелото се използва за регулиране на вертикальности колан, а регулировочное колелото на колана приема пружинную структура за автоматично регулиране на напрежение 5. Лента машина приема высокоточную обработка с ЦПУ, подходящи за абразивни материали Параметри : Тип на продукта : Мелница Материал продукти : алуминиева сплав Напрежение щепсела : AC 110-240 v Скорост на двигателя : 9000 об/мин Входно напрежение : DC 12-24 В Модел на абразия лента : прибл. 10x330 мм / 12.9 in Приложение : шлайфане на метал, дърво, акрил и други материали Предпоставка Списък : 1 х мелница 5 х шестостенния ключ 10 х абразивная лента 1 х щекер 1 x адаптер 1 х Ръководство за потребителя Забележка : Цялата машина не е водоустойчив, моля, стойте далеч от източници на вода, избягвайте късо съединение на веригата, и обърнете внимание на безопасността на електричество.

Спецификация

Item Type:
Grinding Machine
Product Material:
Aluminum Alloy
Plug Voltage:
AC 110-240V
Motor Speed:
9000r/Min
Input Voltage:
DC 12-24V
Abrasive Belt Model:
Approx. 10 x 330mm / 12.9in
Application:
Grinding Metal, Wood, Acrylic and Other Materials
Package List:
1 x Grinding Machine :
5 x Hex Key :
10 x Abrasive Belt :
1 x Plug :
1 x Adaptor :
1 x User Manual :
Note:
The whole machine is not waterproof, please stay away from water sources, avoid short circuits, and pay attention to the safety of electricity. :

Избор на клиенти