• New
Цветни Миниатюрни Суккулентные Растения 1 Опаковка Регулируеми Възглавници Колан на Автомобила за Сигурност на Кутията, Универсален Колан на Автомобила Лента за ?

Цветни Миниатюрни Суккулентные Растения 1 Опаковка Регулируеми Възглавници Колан на Автомобила за Сигурност на Кутията, Универсален

BGN 6.39

Само на 45 г. Материал : 100% полиестер.Плат притежава силна тематика и може да се използва през цялата година.Еднопосочна печат (фиксирана черна на гърба).Мека и удобна.Отлично се абсорбира потта и эластичен.С помощта на велкро калъфи за автомобилни предпазни колани се регулират.Можете да регулирате ширината, че тя е отишла до вашия устройствения колан за безопасност, както и да се адаптира към всички марки автомобили.Защита на вашата врата и рамото, направете шофирането по-удобно и безопасно.Пратката включва : 1 бр. автомобилни покривала за предпазните колани.Лесна инсталация Стотици вариации на стила включват племенни, етнически, тропически, спортен и т.н., Вие със сигурност ще намерите своя любим!С 10 - годишен изискан производствен опит, всички наши продукти са направени от добър материал.

Спецификация

Избор на клиенти