• New
CamKix Camera Shutter Remote Control with Bluetooth Wireless Technology - Бял - Каишка с подвижна кольцевым на стена - Заснемане на снимки/видео по безжичната мрежа на разстояние от 30 метра Съвмести?

CamKix Camera Shutter Remote Control with Bluetooth Wireless Technology - Бял - Каишка с подвижна кольцевым на стена - Заснемане

BGN 7.19

✅ ЗАСНЕМАНЕ на СНИМКИ / ВИДЕО ПО БЕЗЖИЧНАТА МРЕЖА ►Идеалното безжично решение за заснемане на селфи или запис на влогов, да не запазя и телефон / таблет в ръка.Идеален за настаняване в Snapchat, Facebook, Instagram, You Tube и т.н. ✅ КАИШКА С ПОДВИЖНА КОЛЬЦЕВЫМ МОНТИРАНЕ ►Маточната колан е оборудван с подвижна кольцевым на стена, която може да се облекчи с натискане на бутон. ✅ БЕЗЖИЧЕН ДИАПАЗОН от 30 ФУТА (10 м) ►Управление на затвора на камерата на вашия телефон или таблет безжично от разстояние до 30 метра (10 метра). ✅ ЗА IPHONE И ANDROID ►Този безжично дистанционно управление на затвора на камерата ще работи перфектно с вашия i OS (версия 6.0) или Android (4.2.2 по-горе) на телефона / таблета. ✅ BLUETOOTH CERTIFIED ►Затвор на камерата Cam Kix Remote Control използва сертифицированную безжична Bluetooth технология за максимална надеждност и бърза работа.Cam Kix дистанционно управление на затвора на камерата с безжична технология Bluetooth + каишка с подвижна кольцевым монтиране ✅ ЗАСНЕМАНЕ на СНИМКИ / ВИДЕО ПО БЕЗЖИЧНАТА мрежа ►Идеалното безжично решение за заснемане на селфи или запис на влогов, да не запазя и телефон / таблет в ръка.Идеален за настаняване в Snapchat, Facebook, Instagram, You Tube и т.н. ✅ КАИШКА С ПОДВИЖНА КОЛЬЦЕВЫМ МОНТИРАНЕ ►Маточната колан е оборудван с подвижна кольцевым на стена, която може да се облекчи с натискане на бутон. ✅ БЕЗЖИЧЕН ДИАПАЗОН от 30 ФУТА (10 м) ►Управление на затвора на камерата на вашия телефон или таблет безжично от разстояние до 30 метра (10 метра). ✅ ЗА IPHONE И ANDROID ►Този безжично дистанционно управление на затвора на камерата ще работи перфектно с вашия i OS (версия 6.0) или Android (4.2.2 по-горе) на телефона / таблета. ✅ BLUETOOTH CERTIFIED ►Затвора камера с дистанционно управление Cam Kix използва безжична технология Bluetooth за максимална надеждност и бърза работа.

Спецификация

Избор на клиенти