• New
Glittel Електронна система за заключване, Интелигентна система за заключване на вратите, Автоматично заключване на пръстови отпечатъци, Разход на автоматично заключ?

Glittel Електронна система за заключване, Интелигентна система за заключване на вратите, Автоматично заключване на пръстови отпечатъци,

BGN 15.92

1.[Повърхността фино смилане]Полируя многоканален повърхностно покритие гальванизировать на повърхността, корозионна устойчивост не е лесно да промените цвета. 2.[Антинасилие отключване]Насилие при избора на страна на замъка незабавно издава писклив сигнал за тревога, ефективно напомня на потребителите за сигурността на собствения си живот и имущество. 3.[Скрит механичен ключ]Скрит дизайн, предотвратява запушването, предпазва от прах, по-красив и без електричество или за възстановяване на ключ за отваряне на капака може да се използва механичен ключ, за да го отворите. 4.[Качествени продукти]Следете за развитието на време и на пазара, който отговаря на умен замъци, и излизате в други фабрики, всяка от които минава през строг контрол, за да се гарантира, че клиентите получават всеки замък - това е един качествен продукт. 5. [Топло спомнете си] когато получавате стоката, моля да отворите стоката пред куриера, проверете кутия или пакет куриер опаковане и запечатване на завършени, моля, проверете стока на място, ако имате някакви проблеми, моля, свържете се с нас възможно най-скоро.Материал : Цинк сплаввес : 158 (г)Подходящи за подарък случаи : реклама и промоция, панаири, фестивали, делови подарКиспецификации : X2 silver Style : modern minimalist Size : 90*34*30mm Quality осигуряване category complete smart security lock осигуряване, home peace of mind, category complete, style богат.

Спецификация

Избор на клиенти