• New
Сувенир, кафеена чаша Straight Outta Elmwood Park, Illinois (IL). Забавен, аз Обичам Града, Подарък За Мъже, Жени Рожден Ден на Майката на Ден на Бащата Коледа. 11 грама.

Сувенир, кафеена чаша Straight Outta Elmwood Park, Illinois (IL). Забавен, аз Обичам Града, Подарък За Мъже, Жени Рожден Ден на

BGN 14.38

Тази чаша-идеалният подарък за тези, които обичат Элмвуд-Парк, щата Илинойс!.Идеална за кафе, чай, кафе лате или от всеки друг за топла или студена напитка, тази невероятна чаша 11 грама е по-голяма, удобна дръжка, изработена от висококачествена керамика, безопасни за съдомиялна машина и микровълнова фурна, което означава, че в графика никога няма да изчезне дори след хиляди приложения.Всяка чаша е снабден с надеждна защитна опаковка, за да се гарантира, че тя ще пристигне в отлично състояние.Чаша гласи : "Направо от Элмвуд-парк, щата Илинойс". Тази чаша-идеалният подарък за тези, които обичат Элмвуд-Парк, щата Илинойс!Идеална за кафе, чай, кафе лате или от всеки друг за топла или студена напитка, тази невероятна чаша 11 грама е по-голяма, удобна дръжка, изработена от висококачествена керамика, безопасни за съдомиялна машина и микровълнова фурна, което означава, че в графика никога няма да изчезне дори след хиляди приложения.Всяка чаша е снабден с надеждна защитна опаковка, за да се гарантира, че тя ще пристигне в отлично състояние.На чаша е написано : "Направо от Элмвуд-парк, щата Илинойс".

Спецификация

Избор на клиенти