• New
Клипове, на плажа кърпи за Плажни Столове ,Тежки Пластмасови клечки за дрехи,Клечки Линия за сушене на Дрехи за Чаршафи, Одеяло от сдувания (Малко синьо)

Клипове, на плажа кърпи за Плажни Столове ,Тежки Пластмасови клечки за дрехи,Клечки Линия за сушене на Дрехи за Чаршафи, Одеяло

BGN 12.79

【Определяне на】Скоби за плаж, кърпа за определяне кърпи на плажни столове или столове за басейна.Те също са отлични за почистване на някои тежки неща,като например въздушно сушене на чаршафи или одеяла и т.н., за Да не ги отклонил от вятър. 【Traceless】Специална конструкция на ръба на улавяне на, няма и следа, оставена след затягане на нещата в продължение на дълго време. 【Здрав и издръжлив】Изработен от ултра силна нов полипропилен пластмаса,лек, но много здрав.Отличен за домашно ежедневна употреба и пътуване!. 【Голям размер】Голям размер appr.2.6"(L)x0.72"(W)x3.8"(H), може да бъде открита до 1,8 инча,сигурно си елементи. 【Опаковка】6 опаковки клипове в елегантен и класически цвят,отличен за членове на семейството,приятели, да споделите.Спецификация : Материал : Тежкотоварни пластмаса със силиконов пълнеж Размери : 4.5 cm/appr.1.8"(максимална дължина на откриването на улавяне) appr.6.5cmx1.8cmx9.5cm/appr.2.6"(L)x0.72"(W)x3.8"(H) Забележка : 1) Тъй като размера по-горе, се измерва ръчно, размерът на реалното продукта, който сте получили, може да се различават малко от размера по-горе. 2) междувременно, моля, бъдете така любезен да се разбере, че поради светлинни ефекти, яркост на монитора и настройките на контраст и т.н., може да има някои малки разлики между цветния тон на снимки и действителната стока.Пратката включва : 6 х Прищепка .

Спецификация

Избор на клиенти