• New
HEMOTON Пластмасов Нож Блок за Съхранение на Универсален Нож Блок Държач с Прорези Червен Кръг Нож Нож за употреба за Безопасно Съхранение на Нож, Кухненски Нож за Съх?

HEMOTON Пластмасов Нож Блок за Съхранение на Универсален Нож Блок Държач с Прорези Червен Кръг Нож Нож за употреба за Безопасно

BGN 32.72

Повърхността е гладка и гъста, не е толкова лесно да се откаже шлака.Използва се в семейните кухни, магазини студени напитки, барове, ресторанти и т.н. изящна изработка, трайна структура, не е лесно да пляскане или деформират.Тази креативна кухня-часова рецепция с няколко слота - един чудесен инструмент за вас.Е Предназначен за съхранение на кухненските ножове, прави ножове организирани.Описание търсите практичен и лесен рафтове за съхранение на всички видове ножове?Ако е така, тогава този продукт е внимателно подготвена за вас.Той може да побере много ножове едновременно, по този начин, той може да ви спести повече място за вашата кухненски шкафове.Ела и вземи го у дома!Характеристики Материал : пластмаса и ABS - Цвят : червен.- Размер : 23 XX11 X11 CM - Размер : 9. 04 X4. 32 X4. 32inch Пакет, включително 1 x ножове блок.

Спецификация

Избор на клиенти