• New
Кухненски керамичен нож комплект Професионален Нож с Ножнами, супер Остър Ръжда, Устойчиви на петна (6 Нож на главния готвач, 5 Универсален нож, 4 Плодова нож 3 Нож за ?

Кухненски керамичен нож комплект Професионален Нож с Ножнами, супер Остър Ръжда, Устойчиви на петна (6 Нож на главния готвач,

BGN 56.48

ЗДРАВОСЛОВЕН И БЕЗОПАСЕН : устойчив на ръжда, петна, хигиената и никога не корозира.керамика не поемат никакви хранителни елементи, върху острието няма да остане нито вкус, нито странен мирис.ОСТЪР И устойчив на абразия : тя е изработена от циркониевой керамика и почти толкова твърди, като диамант, затова я наричат "Благородни нож" или "Благороден нож".Супер остри и устойчив на абразия, най-подходящ за нарязване на обезкостено месо, плодове и зеленчуци.ЛЕК И ЕРГОНОМИЧЕН ДИЗАЙН : обикновено половината от теглото на метален нож, силно контролиран улавяне, ергономична арочная ръкохватка осигурява уникална подкрепа за максимална производителност.НЕРЕАКТИВНОЕ ОСТРИЕТО : произведено от циркониевой керамика, запазва оригиналния вкус, аромат и цвят на вашата храна, запазва свежестта и питателна храна.ВНИМАНИЕ : керамични ножове са крехки и могат да се счупят или да се счупят, ако се опитате нарязани кост, замразени храни или случайно изпуснете нож.Комплект керамични ножове - Вашата идеална здравословна помощ в кухнята!Предупреждения : 1. Керамичен нож на главния готвач държи ножа далеч от деца. 2. Не използвайте керамичен нож за рязане на кости, надзъртане, за нанасяне на удари. 3. Не се опитвайте да приберете ножа в съдомиялна машина. 4. Керамичен нож не поставяйте ръката си до лезвию за проверка на зрителната 5. Не се опитвайте да се точат ножа, няма нужда от заточване Пакетът включва : 1 x 6-инчов керамичен нож на главния готвач 1 x 5-инчов керамичен нож на главния готвач 1 x 4-инчов керамичен нож 1 х 3-инчов керамичен нож за почистване на зеленчуци 1 х Y-образна белачка.

Спецификация

Избор на клиенти