• New
2-Ярусная Плота на масата Кошница за Плодове за Кухня Растителни Кошница За Плодове Поставка За Купата Метален Правоъгълник Метална Кошница Титуляр за Съхранение ?

2-Ярусная Плота на масата Кошница за Плодове за Кухня Растителни Кошница За Плодове Поставка За Купата Метален Правоъгълник Метална

BGN 15.99

????【Свалящ 2-ярусная кошница за плодове】Можете да използвате тази fruity количката в штабелированной 2-диференцирани багажник, или да я използва като две отделни кошници, ако това е за предпочитане.Той може да побере много плодове, зеленчуци и хляб с различен размер, запазвайки си пространство подредено, спретнато и организираната. ????【Обновен с дървени дръжки】Специално проектиран с две преносими дървени дръжки за удобно пренасяне.Открита метална конструкция осигурява достатъчна вентилация за вашите плодове и зеленчуци, което им позволява да останат по-дълго свежи. ????【Здрав материал Обща височина кошници (включително и от дръжката) достига 13 см.Добре направен и здрав, лесно за монтаж и демонтаж. ★За всякакви въпроси, моля, свържете се с нас чрез електронна поща, ние ще ви дадем задоволителни решения в рамките на 24 часа.

Спецификация

Избор на клиенти