• New
Хелоуин Украса Покривка,40 Инча за Многократна употреба Черна Дантела Кръг Паяк Паяжина на Кутията на Масата Хелоуин Покривка,се Използва за Украса за Хелоуин,Хело?

Хелоуин Украса Покривка,40 Инча за Многократна употреба Черна Дантела Кръг Паяк Паяжина на Кутията на Масата Хелоуин Покривка,се

BGN 35.36

Дантела. 1. Пакетът съдържа черна дантела кръг на паяк от паяжина на кутията на масата Хелоуин покривка, която също може да се използва в нормално време. 2. Размер покривки Хелоуин е 40 инча, което е подходящо за повечето маси.Към това се добавя ужасна атмосфера за декорация Хелоуин къщата. 3. Покривка за Хелоуин е направена от висококачествен полиестер материал,има по-мек материал и красив модел.Той е много издръжлив и многократна употреба.Може да се използва за парти на Хелоуин. 4. Покривката на Хелоуин много подходящи за декорация Хелоуин и партита за Хелоуин.Всички тези украса за Хелоуин създават ужасна празнична атмосфера за домашно лагери( в нашия магазин също има камина плат,лампа можете да изберете). 5. Ако имате някакви въпроси относно нашите продукти, моля, свържете се с нас.

Спецификация

Избор на клиенти