• New
Инструмент За Изправяне на Коса, която е Полезна Плойка Злато, Сребро Валяк За боядисване на Коса Стабилна, за Жени и за Дами Салонные Аксесоари(злато)

Инструмент За Изправяне на Коса, която е Полезна Плойка Злато, Сребро Валяк За боядисване на Коса Стабилна, за Жени и за Дами

BGN 25.99

5 нива на регулиране на температурата със светлинен индикатор, точен контрол на температурата, които отговарят на различни изисквания.Анти-ошпаривающая дръжка дизайн, лесни за улавяне, идеален за професионална употреба за фризьорски салони или употреба.Висококачествена технология на обработка на картината, и добра текстура, 38mm уширенная панел, добър ефект на изправяне на косата, спестете време и лекота на работа.Подходящи за изправяне и на вълна коса е с двойно предназначение, създаване на модни прически и не нараняване на косата. 45 секунди бързо загряване, подходящ за права коса, вътрешната страна на ключалката и добрия стайлинг.Функция : 1. 5 нива на регулиране на температурата със светлинен индикатор, точен контрол на температурата, отговарят на различните изисквания.2. 45 секунди бързо загряване, подходящ за права коса, вътрешната страна на ключалката и добрия стайлинг на употреба.3. Висококачествена технология на обработка, оцветяване и добра текстура, 38 мм разширен панел, добър ефект на изправяне на косата, спестете време и лекота на работа.4. Подходящи за изправяне и на вълна коса е с двойно предназначение, създава модерен стил на косата и не уврежда косата.5. Анти-ошпаривающий дизайн дръжки, лесно се улавя, идеален за професионална употреба фризьорски салон или употреба.Параметри : Състояние на 100% абсолютно нов Тип продукт : Електрическа пресата за коса е Допълнително Цвят : златист, сребрист Вид штепсельной вилици : Штепсельная вилица САЩ Напрежение : 100-240 На Мощност : 45 W Материал : PTCRated Честота : 50-60 Гцтемпература : 150-170-190210-230 ℃Материал подгряващата плоча : супер твърд board Power Кабел : 360 градуса въртящ се тел Осъществяване списък : 1 х Електрически преси за коса .

Спецификация

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Electric Hair Straightener
Optional Color:
Gold, Silver
Plug Type:
US Plug
Voltage:
100-240V
Power:
45W
Heating Material:
PTC
Rated Frequency:
50-60HZ
Temperature:
150-170-190--210-230 ℃
Heating Plate Material:
Super hard board
Power Cord:
360 degree rotating wire
Package List:
1 x Electric Hair Straightener  :

Избор на клиенти