• New
AHZI Силиконова Рамка Регистрационен номер 2-Pack, Черно Притежателя на Лиценз Табела, Автомобили Предната и Задната част на Кутията Бележки Рамка Регистрационен номе?

AHZI Силиконова Рамка Регистрационен номер 2-Pack, Черно Притежателя на Лиценз Табела, Автомобили Предната и Задната част на Кутията

BGN 7.92

【2 бр. САЩ регистрационен номер и 100% Street Legal】2 бр. силиконова рамка лиценз размер 12.25" x 6.3", идеално място за всяка стандартна плоча в САЩ .НИКАКЪВ шум номер марки.НЯМА пречки за стикери.Карам колата си безопасно и повече не се притеснявайте за това, което ще ви спре полиция.Тази рамка регистрационен номер не ще ти кавга. 1 бр. за вашия автомобил, а другият за вашия другар.Това е икономично и достъпна цена. 【Промишлен силикон премиум качество】 Насладете се на тишината!с висока еластичност силен здрав силиконов материал, без избледняване или напукване на кожата .антиржавейный , топло и студено толерантни, без деформации, без лед и без избледняване в диапазон -76~392°F, плоча никога не расплавятся при 250°F или растрескаются при -60°F. И плочи не губят формата си, нито под налягане, нито при огъване .Силиконовата пластинчатая рама предпазва боята на автомобила от надраскване, а също така ще помогне да устои на корозия и погремушке. 【Практичен и функционален дизайн】 на рама, регистрационен номер са 10 дренажни отвори, по 5 от всяка страна, така по-бързо да се налива вода и да се предотврати замръзване в много студено време.Дръжте колата си в чистота и сухота.Подобрена конструкция квадратни дупки за винтове-подходящ за повечето видове автомобили.Дизайн на долната фигура-намаляване на шума между номер знак и каросерия на автомобила по време на шофиране.Четирите ъгъла на утолщены и повдигната, което увеличава ефекта на амортизация на рама, регистрационен номер. 【Лесна инсталация, монтаж на аксесоари в комплекта】Натиснете върху долната страна на регистрационен номер и го поставете в силиконовата рамка регистрационен номер, след което поставете регистрационен номер по протежение на останалите страни, като се уверите, че той сигурно място.След това поставете на целия ансамбъл на колата си с помощта на приложените винтове, винтови капачки и обков.Внимание : да Не се допуска да остър ръб регистрационен номер почеса рамка.Толкова, как да калъф за телефон.НАЙ-добрите УСЛУГИ : Нашите притежателите на регистрационен номер за автомобили се предлагат с 3-годишен качествено обслужване.Ще Получите пълно възстановяване на сумата или замяна, ако имате някакви проблеми.Построен така, че да издържат на дълги мили, труднопроходимые пътища и години работа.Никога повече не се притеснявайте за това раздражающем дребезжащем звук.Тази висококачествена силиконова рамка регистрационен номер заглушава дребезжание, отвежда водата от сливных дупки и предпазва вашия регистрационен номер от надраскване и атмосферни влияния.Вие ще бъдете напълно законни.Тъй като тази черна силиконова рамка регистрационен номер е подходящ за всички щати.Това не скроет на важното си съдържание на регистрационен номер.Frame регистрационен номер е направена от висококачествен силикон, който придава гъвкавост и безпрецедентна устойчивост на атмосферните влияния.който му позволява да издържа на невероятен температурен диапазон от 464ºF до -40ºF.

Спецификация

Избор на клиенти