• New
UAG 18-литров Лек, Издръжлив Атмосферостойкий Раница За Лаптоп, Стандартно Издание на LE Midnight Black Camo + UAG Dopp Kit Лесен Унисекс Тоалетни Принадлежности Пътна Чанта, Черно С?

UAG 18-литров Лек, Издръжлив Атмосферостойкий Раница За Лаптоп, Стандартно Издание на LE Midnight Black Camo + UAG Dopp Kit Лесен

BGN 79.96

[Комплект] (1) 18-литров лек, издръжлив атмосферостойкий раница за лаптоп, стандартно издание на LE Midnight Black Camo & (1) Dopp Kit Лесен унисекс Тоалетни принадлежности Essentials Пътна Чанта, черно среднощен Камуфлаж. [Раница] Специален страничен достъп до лаптоп и съхранение (13" е съвместим). [Раница] Трайни автономен корпус сгъваем, ергономична формованная тапицерии за максимален комфорт и удобна дръжка за носене с поролоновым изземване. [Dopp Kit] Износоустойчива интериор и екстериор. [Dopp Kit] Вътрешно отделение с цип за допълнителни организиран за съхранение.Продукти UAG, проектирани специално за приключения, предпазват вашето облекло от категоричността на активен начин на живот.Стандарт 18-литров раница е напълно заредена, в него има място за вашето облекло и още нещо.С такива детайли на раницата, като няколко клона в различни точки на лесен достъп, в гърдите на каишка и с ергономичен дизайн.Вземете всичките си основи и разгледайте повече.Подходящ за воин почивен ден и постоянен пътник.С това ние представяме комплект Dopp.Идеален и важен спътник в пътуването е нашият набор от Dopp.Достатъчно компактен, за да се побере във вашата чанта или раница.Да се съхранява в сигурността на най-необходимите неща, като например слушалки, балсам за устни, четка за зъби и т.н., Къде ти ще уикенд?Отидете, където и да отидете, ние ще се погрижим за вашите големи или малки приключения!Не пътувайте без него.

Спецификация

Избор на клиенти