• New
Червено-Синя Цветна Карта на Света, с монтиран на стената Арт Принт, Акварел Плакат с Карта на Света, Подарък Пътник, Мъжки Декор на Кабинета, Карта Стенен Декор, Кар?

Червено-Синя Цветна Карта на Света, с монтиран на стената Арт Принт, Акварел Плакат с Карта на Света, Подарък Пътник, Мъжки Декор

BGN 7.20

Рамка в комплект не е включена.ДОСТАВКА : ►Идва в труден тръбата, на българската поща с отслеживающим номер.КАЧЕСТВОТО И ДЕТАЙЛИТЕ : ►Priner : най-новото поколение Epson Stylus Pro 9900, Ten Color Ink System ►Хартия : Silk Matt 255 g/m2 Premium Photo paper ►Мастило : Epson archival professional ink за цветни, цветни разпечатки, които са устойчиви на вода и замира.ОЧАКВАНОТО време за доставка : ►Стандарт в ЕС : 5-10 работни дни. ►Стандарт на САЩ & КАНАДА : 9-25 работни дни. ►Стандарт в други страни : 10-27 работни дни.ПРОИЗВОДСТВО И ОПАКОВКА : ►Моля, позволете до 2-5 дни за производството на ►Всички отпечатъци са опаковани и увити, изпратени в жестока система на електронна поща на телефона, за да стигне до вас в отлично състояние. ►Моля, обърнете внимание, че актуалните цветове могат да се различават леко от настройките на монитора. ►Моля, запознайте се с Политиката на магазина, както и описание на стоки, преди пускането на поръчката. ►Ако не получите поръчката си в рамките на посочения по-горе час на пристигането си, аз отново ще го оставите или ще ви възстанови парите.

Спецификация

Избор на клиенти