• New
Преминете на Дебита на Водата Сензор за Преминаването Разходомер Брояч М Номинална Мощност 70 W Хоризонтална Вертикална Применимая Средната Вода Масло за Заварява?

Преминете на Дебита на Водата Сензор за Преминаването Разходомер Брояч М Номинална Мощност 70 W Хоризонтална Вертикална Применимая

BGN 13.43

【Диапазон на използване】 Продукт може да се използва във вода или масло, без филтър, с добра производителност, висока ефективност на работа и силен потребителски опит. 【Висока ефективност на дейността на】 Смогите намали подаването на течност в течаща тръба, като по този начин подобряване на ефективността, спестяване на работното време, както и лесно за използване. 【Лесна инсталация】Продуктът е произведен от цялата конструкция от неръждаема стомана, с добро запечатване, потребителите могат да определят в съответствие с инструкциите, лесен за инсталиране. 【Добра производителност】 В съответствие с научно дизайн, след отлична обработка, представяне на продукта, е добра, не е крехко, срока на услуги в няколко пъти повече, отколкото обикновените. 【Изключителен дизайн】 точност ръководят дизайн, потока на течността по-1,2 л/мин, използвани главно в водонагревателях, диспенсерах вода, кофемашинах, машини за топли карти, паровом оборудване, системи за водоснабдяване, системи за охлаждане и т.н.

Спецификация

Избор на клиенти