• New
Удължител Кран, Демонтаж и Почистете Cartoony Удължител Кран Хранително-вкусовата Лек и преносим Сладък Цветен с силикон и Пластмаса за измиване на ръцете(розов)

Удължител Кран, Демонтаж и Почистете Cartoony Удължител Кран Хранително-вкусовата Лек и преносим Сладък Цветен с силикон и Пластмаса

BGN 6.71

Изработен от хранително силикон и пластмаса, тя не се напуква, не избледняват и не се деформират, не е токсичен, не е специфична миризма, не съдържа BPA и се грижи за растежа на вашето бебе.Лесен монтаж, демонтаж и почистване, универсална конструкция.Инсталиране, премахване и почистване отнема само няколко секунди.Никакви средства не се изисква.Съберете водата, намаляване на пръски, приблизьте вода към децата, направете миенето на ръце е по-лесно и по-забавно, а и позволете на децата за формиране на навика за миене на ръце.Лек и портативен, той е малък и лек, което позволява лесно да го носите със себе си.Съвместима с повечето форми и размери смесители.Хубава форма, цветна и симпатична мультяшная форма.Можете да дадете на детето си подарък или играчка.Детето си го хареса, доста по-различно.Функция : 1. Съберете водата, намаляване на пръски, приблизьте вода към децата, направете миенето на ръце е по-лесно и по-забавно, и нека децата се формира навик за миене на ръце.2. Изработен от хранително силикон и пластмаса, тя не се напуква, не избледняват и не се деформират, не е токсичен, не е специфична миризма, не съдържа BPA и се грижи за растежа на вашето бебе.3. Хубава форма, цветна и симпатична мультяшная форма.Можете да дадете на детето си подарък или играчка.Детето си го хареса, доста по-различно.4. Лек и портативен, той е малък и лек, което позволява лесно да го носите със себе си.Съвместима с повечето форми и размери смесители.5. Лесен за инсталиране, демонтиране и почистване, универсален дизайн.Инсталиране, премахване и почистване отнема само няколко секунди.Никакви средства не се изисква.Спецификация : Тип елемент : Кран Extender Material : Silicone + Plastic Color : As showed in the picture Product Size : As showed in the picture Weight : прибл. 46 g / 1,6 унции Осъществяване Списък : 1 х Кран Extender Note : 1. Моля, изчакайте 1-2 инча грешка се дължи на ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането.2. Монитори не е калибриран еднакво, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.Моля, обърнете истински като стандарт.

Спецификация

Item Type:
Faucet Extender
Material:
Silicone + Plastic
Color:
As shown in the picture
Product Size:
As shown in the picture
Weight:
Approx. 46g / 1.6oz
Package List:
1 x Faucet Extender :
1. Please allow 1‑2in error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :

Избор на клиенти