• New
LUKILYZXA 9 бр Грим Гъба Пасатор Красотата Гъба Комплект, богат на функции, Без латекс в Основата на Смесване на Красотата Гъба, Подходяща за течност, крем, Тонален крем, ?

LUKILYZXA 9 бр Грим Гъба Пасатор Красотата Гъба Комплект, богат на функции, Без латекс в Основата на Смесване на Красотата Гъба,

BGN 8.79

????Пакетът съдържа 9 гъби за грим, които не са изработени от латекс и са 100% безвредни за кожата!Текстурата е мека, а плътността на плоска.Това ще ви помогне бързо да се прилага грим.Това е задължителен елемент от козметичен комплект за професионалисти, така и за начинаещи. Спондж Beauty blender е с различни форми и размери, които лесно могат да се разграничат.Удобни за използване в целия лицето, носа и около очите.Ефект на грим, отлична. Гъба за красота, подходящи за основния грим, консилера, настройка на грим и т.н., Той се смесва лесно и гарантира, че не се поглъща твърде много на продукта.Нека да имаме перфектен грим и поддържане на добро настроение, когато пътувате, да се срещат и работят. ????Мокро и сухо ползване : 1) " Мокър метод : първо напълно впитайте вода, а след това выдавите малко вода, подходяща за крем или течни продукти, като BB крем, течен тонален крем и коректор.Внимателно погладьте и нанесете върху лицето. 2) Суха метод : да се потопите прахово продукти, като основа, ронлив прах и т.н., Директно върху нея, а след това изсипете я върху лицето. ????Гъба за смесване многоразовы и трайни.Ние препоръчваме почистване след всяка употреба и се сушат на проветриво място, за да те остават меки и еластични.Почиствайте го 1-2 пъти в седмицата и се актуализира на всеки 2-3 месеца.

Спецификация

Избор на клиенти