• New
AINAAN Неръждаема Стомана Пътуване Чаша Термос Деца Колба Термальность Чаша BPA Безплатно със Сламен Бутилки за Вода 350 мл (розов)

AINAAN Неръждаема Стомана Пътуване Чаша Термос Деца Колба Термальность Чаша BPA Безплатно със Сламен Бутилки за Вода 350 мл (розов)

BGN 8.58

☺ ФУНКЦИЯ : покриване със слама, като се пие директно деца колба с вода.Изпийте веднага една бутилка с вода, като само за това да натиснете бутона на превключвателя, удобни за да може да работи.Най-добре е да се пие студени напитки.Вакуумна колба може да студ и топлина. ☺ технология изолация : където въздухът се всмукват, създаване на вакуум между стените, за да се сведе до минимум влиянието на външната температура. ☺ ДИЗАЙН и портативен : цвят детски термос - прасе.Отстрани има две дръжки за носене.Детски флакони подходящи за активен отдих, за пътуване, къмпинг, спорт.Може да бъде купен за лесно почистване. ☺ заключване за сигурност : капачка напитка се отваря с лекота бутон и се затваря за релаксиращо пътуване. ☺ услуги : детска фляжка опаковани в подарък една кутия.Той е перфектен за подарък за рожден ден, коледа подарък, абитуриентски подарък или отиващата си подарък.Децата го много хареса.Бебешко шише с вода е много скъпа.Цвят-това пъстро.Тя има прекрасна фигура на животно Свине, и слама може да се преобърне. 350 мл Чаша за пътуване от неръждаема стомана, термос за вода, "сладка" колба, термокружка, бутилка, 3 цвята, Здрава конструкция от неръждаема стомана, дръжте течността топли или студени, дръжте топла напитка, на кутията се отваря с лекота бутон и се затваря за безгрижно пътуване, фланец дизайн, за да се гарантира, че никаква течност не може да избяга.Той е много богат на функции и персонализирано.Това е не само термоизоляционная бутилка с вода, тя също може да остане на студа.Това е много полезно.Вътре в резервоара, произведени от хранително-вкусовата неръждаема стомана марка 304.Това е полезно за здравето.Той не съдържа BPA.

Спецификация

Избор на клиенти