• New
Маркуч Лигавник, Зеленият Лост, Дръжка Външна Резба G1/2 Външна резба Защита от ръжда с Герметичностью за нормална температура за фиксиран наредба на вентила(диамет?

Маркуч Лигавник, Зеленият Лост, Дръжка Външна Резба G1/2 Външна резба Защита от ръжда с Герметичностью за нормална температура

BGN 6.55

Висококачествен сферичен кран за да бъде отличен избор за запорных и управляващи системи.Широко се използва в напоителна система за свързване на въздухопровода на клони, идеален за прекъсване на водата на външни водоснимателях.Лесен за инсталиране и употреба, удобна смяна на счупен.Точно резба осигурява здравина и херметичност на връзката.Изработен от висококачествен месинг за защита от ръжда и дълъг експлоатационен срок. 1. Изработен от висококачествен месинг за защита от ръжда и дълъг експлоатационен срок.2. Точни конци осигуряват твърдост и херметичността на съединението.3. Висококачествен сферичен кран би бил чудесен избор за приложения за изключване и управление.4. Лесен за инсталиране и използване, лесна замяна на счупения един.5. Използван широко в системата за поливане за да се свържете клонка входа, идеален за тока на водата на външни приемниках вода.

Спецификация

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Ball Valve
Material:
Brass
Connection Form:
Thread
Structure:
Fixed Ball Valve
Applicable Medium:
Air, Water
Pressure Environment:
Normal Pressure
Working Temperature:
Normal Temperature
Thread:
G1/2 Male
Hose Connector Caliber:
8mm, 10mm, 12mm (optional)
Package List:
1 * Ball Valve :
1. Please allow slight error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :

Избор на клиенти